Activiteiten

Gymnastiek / Meer Bewegen voor Ouderen

Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Praktisch oefenen

Tijdens de lessen Gymnastiek / Meer Bewegen voor Ouderen voert u met een groep van uw leeftijdsgenoten op een leuke manier praktische oefeningen uit. Het accent ligt op bewegingsoefeningen, waarbij verschillende materialen en muziek de les ondersteunen. Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk thee en koffie te drinken.

Waar, wanneer en kosten?

  • In Ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindenlaantje 1A in Halsteren geeft Irene van Sundert Meer Bewegen voor Ouderen op maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn €2,50 per les. (tijdelijk dinsdagochtend)
  • In Ouderensteunpunt Hoofdkwartier aan de Rembrandtstraat 52A in Bergen op Zoom geeft Brenda Leijs gymnastiek op dinsdagochtend van 09.15 tot 10.15 uur. De kosten zijn €3 per les.
  • In Ouderensteunpunt het Zonneplein, Zonneplein 63 in Bergen op Zoom geeft Brenda Leijs gymnastiek op dinsdagochtend van 10.45 tot 11.45 uur. De kosten zijn €3 per les.
  • In wijkgebouw Bergse Plaat aan de Ooitas 3 in Bergen op Zoom geeft Brenda Leijs gymnastiek op dinsdag middag van 13.30 tot 14.30 uur. De kosten zijn €2.75 per les.
  • In Ouderensteunpunt de Zoomflat aan de Burg. Stulemeijerlaan 55 in Bergen op Zoom geeft Monique Verdult gymnastiek op woensdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur. De kosten zijn €3 per les.

Meer informatie of aanmelden?

Bel 0164 – 237056 of stel uw vraag online.

Gymnastiek/Meer Bewegen voor Ouderen is voor iedereen die graag op een prettige manier wil werken aan beperkingen of problemen op het gebied van bewegen, uithoudingsvermogen en ontspanning.

Misschien ook interessant

Stel uw vraag