Relaties

Loopt uw relatie niet zoals u wilt? Is er ruzie in de familie? Zijn er problemen met uw partner? Of voelt u zich eenzaam tussen de mensen om u heen? De professionals van WijZijn kunnen u helpen in een persoonlijk gesprek of online. Net wat u prettig vindt!

Vraag hulp bij relatieproblemen

Onze maatschappelijk werkers (en andere professionals) helpen u om problemen met relaties, ruzies en conflicten op te lossen. Wacht niet te lang: hulp vragen is geen zwakte maar juist een kracht.

U kunt hier terecht voor meer info

Inloopspreekuur maatschappelijk werk
ma, wo, do en vr
van 10.00 – 12.00 uur

Waarmee kunnen wij u helpen?


Gratis hulp

Onze hulp is gratis en zonder verwijsbriefje. Het is fijn om te praten met iemand die u begrijpt. Iemand die weet hoe u uw problemen kunt aanpakken. Ook online kunt u uw vraag stellen - zelfs anoniem! WijZijn gaat zorgvuldig om met uw privacy. De gesprekken zijn vertrouwelijk. We houden ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en nemen geen contact op met anderen. Tenzij u toestemming geeft.

Maakt u zich zorgen over iemand?

Zorgen over anderen? Neem dan contact op met het Eropaf-team: Hilde Martens (di t/m do): (06) 8161 3635. Of Natasja de Wit (ma t/m do): (06) 1485 8937. E-mail: eropaf-team@wijzijntraversegroep.nl. Lees meer over het eropaf-team. 

Stel uw vraag