Activiteiten

Alleenstaandenclub in Halsteren

Er is een club voor alleenstaanden, weduwe en weduwnaars in Halsteren. Basis van de club is de maandelijkse koffieochtend op de 2e woensdag van iedere maand van 10.00 tot 11.30 uur. Belangrijkste is mensen ontmoeten en samen gezellig activiteiten doen.

Op basis van wensen en ideeën van de leden organisieert de club activiteiten. Ook worden de al bestaande activiteiten in de Wittenhorst onder de aandacht gebracht. Net als grotere activiteiten, die in de gemeente Bergen op Zoom worden georganiseerd.

Voor informatie en aanmelden: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of telefoon 0164-237056.

 

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum De Wittenhorst
 • Tijdstip
  2e woensdag van iedere maand van 10.00 tot 11.30 uur.

Misschien ook interessant

 • Sociaal café

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Kom gezellig langs voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje of een wandeling.

 • Intensief en ritmisch bewegen om een optimale conditie te behouden; dat is wat we doen tijdens Seniorobics. Want de huidige levensstijl vraagt over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Stel uw vraag