Activiteiten

BEWEGEN VOOR SENIOREN BIJ BEWEEGWIJZER

Nu de coronaperiode hopelijk echt het einde nadert, is het belang van bewegen en de daarbij horende sociale contacten, actueler dan ooit.
Bewegen en leeftijdgenoten ontmoeten is in overvloed mogelijk bij Beweegwijzer van WijZijn Bergen op Zoom.

Als u meer wilt gaan bewegen, is dit het moment en de uitnodiging het ook echt uit te gaan proberen. Bij alle beweeggroepen krijgt u een gratis vrijblijvende proefles.

Van Nordic Walking lekker buiten, Fit en Spel in de sporthal, Yoga, Bewegen en Ontspannen, Tai Chi, Gymnastiek, Buikdank tot Seniorobics.

Voor de fitte senior, maar ook als u al wat beperkingen gaat krijgen.

Vraag per mail een overzicht van de mogelijkheden.

Voor Informatie en opgeven:  Activiteiten & Beweegwijzer
E-mail: (voorkeur) activiteiten@wijzijntraversegroep.nl
telefoon: 06-57062848 (Anja Withagen) of 06-57042250 (Hans de Rooij)

Misschien ook interessant

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

 • Fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Wilt u leren hoe u van een kiekje een echte foto maakt? Neem dan deel aan de fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’. Albert Joosen, zeer bekend als fotograaf in Bergen op Zoom, geeft fotografieles aan 55-plussers. Albert zal dat op de hem bekende bevlogen, vakkundige en voor anderen zeer inspirerende wijze doen.

 • Cursus Geheugentraining

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  "Als u ouder wordt, wordt alles slechter. Behalve het vergeten: dat wordt beter." Is deze uitspraak op u van toepassing en heeft u moeite met het herinneren van bepaald zaken? Net zoals we lichamelijk meer beperkingen krijgen, neemt ook het vermogen van ons geheugen geleidelijk af. Op zich een normaal verschijnsel. Maar zeker brengt het verminderen van het geheugen ook lastigheden met zich mee

Stel uw vraag