Activiteiten

BEWEGEN VOOR SENIOREN BIJ BEWEEGWIJZER

Nu de coronaperiode hopelijk echt het einde nadert, is het belang van bewegen en de daarbij horende sociale contacten, actueler dan ooit.
Bewegen en leeftijdgenoten ontmoeten is in overvloed mogelijk bij Beweegwijzer van WijZijn Bergen op Zoom.

Als u meer wilt gaan bewegen, is dit het moment en de uitnodiging het ook echt uit te gaan proberen. Bij alle beweeggroepen krijgt u een gratis vrijblijvende proefles.

Van Nordic Walking lekker buiten, Fit en Spel in de sporthal, Yoga, Bewegen en Ontspannen, Tai Chi, Gymnastiek, Buikdank tot Seniorobics.

Voor de fitte senior, maar ook als u al wat beperkingen gaat krijgen.

Vraag per mail een overzicht van de mogelijkheden.

Voor Informatie en opgeven:  Activiteiten & Beweegwijzer
E-mail: (voorkeur) activiteiten@wijzijntraversegroep.nl
telefoon: 06-57062848 (Anja Withagen) of 06-57042250 (Hans de Rooij)

Misschien ook interessant

 • Odensehuis in Bergen op Zoom

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Het Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies.

 • 55-pluskoor ‘The Sunflowers’

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  Het 55-pluskoor ‘The Sunflowers’ kan nog altijd dames en heren gebruiken die graag zingen. The Sunflowers staan onder leiding van Ineke de Vries en het koor repeteert iedere woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur in Ontmoetingscentrum het Zonneplein in Bergen op Zoom.

 • "Als u ouder wordt, wordt alles slechter. Behalve het vergeten: dat wordt beter." Is deze uitspraak op u van toepassing en heeft u moeite met het herinneren van bepaald zaken? Net zoals we lichamelijk meer beperkingen krijgen, neemt ook het vermogen van ons geheugen geleidelijk af. Op zich een normaal verschijnsel. Maar zeker brengt het verminderen van het geheugen ook lastigheden met zich mee

Stel uw vraag