Activiteiten

Bingo in De Kastanje

Op donderdag 28 november organiseren de vrijwilligers van WijZijn weer een leuke bingo in de zaal van ontmoetingscentrum De Kastanje aan de Kastanjelaan 164 in Bergen op Zoom. Van 13.30 tot 16.30 uur wordt er gespeeld om leuke prijzen. Zin in een leuke middag? Doe gezellig mee! 

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Kastanje
 • Datum
 • Tijdstip
  13.30 - 16.30 uur

Misschien ook interessant

 • Kerstbingo in 't Fort

  Ontmoetingscentrum t Fort

  Vrijdag 13 december organiseren de vrijwilligers van WijZijn een leuke kerstbingo in de zaal van ontmoetingscentrum 't Fort, Bernadettestraat 4 in Bergen op Zoom. De bingo is van 13.30 tot 16.30 uur en er zijn leuke prijzen te winnen.

  Zin in een leuke middag? U wordt op 13 december gastvrij ontvangen. 

 • 55-Plus Stijldans/social dance

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Stijldansen/social dance met andere 55-plussers? Dat kan in Bergen op Zoom onder leiding van docent Gerard Jordans! Er is ruimte voor dansparen met enige danservaring om aan te sluiten bij de stijl-social dansgroepen op de woensdagmiddagen vanaf 2 oktober in de Korenaere.

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Stel uw vraag