Activiteiten

Computercursus Bergen op Zoom

In ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier in de Rembrandstraat in Bergen op Zoom organiseert Activiteiten & Beweegwijzer, bij voldoende interesse, een computercursus voor zowel beginners als voor mensen met enige computerervaring.

In een kleine groep gaat de docent met u aan de slag met uw eigen laptop (Windows)!

U maakt kennis met het toetsenbord en leert de mogelijkheden van de computer kennen. Ook leert u werken met de tekstverwerker: een brief maken, lettertypes kiezen en het opslaan van een document op een USB-stick. U leert verder hoe u deze documenten weer kunt openen en uitprinten.

Ook maakt u kennis met internet en e-mail (electronische post: het versturen van ‘brieven’ via de computer), en u leert e-mails met een bijlage te versturen. Ook leert u een e-mail met bijlage te open en maakt u mappen aan om informatie die u van internet haalt, overzichtelijk op te slaan. Verder komt ook internetbankieren aan bod.

Deze cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur, de bijeenkomsten vinden iedere dinsdagmiddag plaats.

De lesdata van de vorlgende cursus zijn:
12 en 19 oktober
2, 9, 16, 23 en 30 november
7, 14 en 21 december.

Meer informatie en aanmelden

E-mail : (voorkeur) activiteiten@wijzijntraversegroep.nl 
telefoon: 06-57062848 (Anja Withagen - maandag, dinsdag en woensdag) of 06-57042250 (Hans de Rooij)

Voor 55+'ers die graag meewillen in de digitale ontwikkeling.

Docent: Marianne Slot

Misschien ook interessant

 • Overzicht activiteiten in het Zonneplein

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  U ontmoet er andere mensen, praat wat of doet mee aan één of meerdere van de activiteiten. De organisatie van de soosactiviteiten is in handen van de activiteitencommissie en gastdames/heren zorgen ervoor dat u zich daar op uw gemak voelt en dat het u aan niets ontbreekt. Er moet niets, er mag van alles.

   

 • Fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Wilt u leren hoe u van een kiekje een echte foto maakt? Neem dan deel aan de fotografiecursus ‘Van kiekje tot foto’. Albert Joosen, zeer bekend als fotograaf in Bergen op Zoom, geeft fotografieles aan 55-plussers. Albert zal dat op de hem bekende bevlogen, vakkundige en voor anderen zeer inspirerende wijze doen.

Stel uw vraag