Activiteiten

Computercursus Bergen op Zoom

In ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier in de Rembrandstraat in Bergen op Zoom organiseert Activiteiten & Beweegwijzer, bij voldoende interesse, een computercursus voor zowel beginners als voor mensen met enige computerervaring.

In een kleine groep gaat de docent met u aan de slag met uw eigen laptop (Windows)!

U maakt kennis met het toetsenbord en leert de mogelijkheden van de computer kennen. Ook leert u werken met de tekstverwerker: een brief maken, lettertypes kiezen en het opslaan van een document op een USB-stick. U leert verder hoe u deze documenten weer kunt openen en uitprinten.

Ook maakt u kennis met internet en e-mail (electronische post: het versturen van ‘brieven’ via de computer), en u leert e-mails met een bijlage te versturen. Ook leert u een e-mail met bijlage te open en maakt u mappen aan om informatie die u van internet haalt, overzichtelijk op te slaan. Verder komt ook internetbankieren aan bod.

Deze cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur, de bijeenkomsten vinden iedere dinsdagmiddag plaats.

De lesdata van de vorlgende cursus zijn:
12 en 19 oktober
2, 9, 16, 23 en 30 november
7, 14 en 21 december.

Meer informatie en aanmelden

E-mail : (voorkeur) activiteiten@wijzijntraversegroep.nl 
telefoon: 06-57062848 (Anja Withagen - maandag, dinsdag en woensdag) of 06-57042250 (Hans de Rooij)

Voor 55+'ers die graag meewillen in de digitale ontwikkeling.

Docent: Marianne Slot

Misschien ook interessant

 • Tai Chi is een een oude bewegingsvorm met zachte, vloeiende, langzame, bewuste bewegingen. Gericht op een diepere ademhaling voor ontspanning maar ook voor een betere concentratie, coördinatie, balans, evenwicht, valpreventie, tevens spierversterkend en versoepelt de gewrichten. Daarnaast zelfmassage technieken en een stukje meditatie.

   

 • 55+ Hatha yoga

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Beweegwijzer organiseert in ontmoetingscentrum de Korenaere yoga lessen voor senioren. De lessen zijn elke maandag van 9.15 tot 10.15 uur, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

   

 • Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

Stel uw vraag