Activiteiten

Computercursus Bergen op Zoom

In ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier in de Rembrandstraat in Bergen op Zoom organiseert Activiteiten & Beweegwijzer opnieuw een computercursus voor beginners. Voor mensen met enige computerervaring is er een gevorderencursus. De cursus start op dinsdag 3 maart en krijgt een vervolg op 10, 17, 24 en 31 maart van 13.30 tot 15.30 uur.

In een kleine groep gaat de docent met u aan de slag. Er zijn computers waarop u kunt werken, maar u mag ook uw eigen laptop meenemen.

Computercursus 1 - beginnerscursus (vijf lessen van twee uur)

U maakt kennis met het toetsenbord en leert de mogelijkheden van de computer kennen. Ook leert u werken met de tekstverwerker: een brief maken, lettertypes kiezen en het opslaan van een document op een USB-stick. U leert verder hoe u deze documenten weer kunt openen en uitprinten.

Computercursus 2 - gevorderden/gebruik van internet (vijf lessen van twee uur)

U maakt kennis met internet en e-mail (het versturen van ‘brieven’ via de computer), en u leert e-mails met een bijlage te versturen. Ook leert u een e-mail met bijlage te open en maakt u mappen aan om informatie die u van internet haalt, overzichtelijk op te slaan. Verder komt ook internetbankieren aan bod.

Meer informatie en aanmelden

Bel 0164 - 237056 en vraag naar Anja Withagen of Hans de Rooij of stel uw vraag via email: activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.

U maakt kennis met het toetsenbord en leert de mogelijkheden van een computer leren kennen: een brief maken, lettertypes kiezen, documenten bewaren op usb-stick en printen.

Voor 55+'ers die graag meewillen in de digitale ontwikkeling.

 • Datum
 • Kosten
  € 50,- voor 5 lessen
 • Tijdstip
  13.30 - 15.30 uur

Misschien ook interessant

 • Nordic Walking

  Stayokay

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

 • Tai Chi is een een oude bewegingsvorm met zachte, vloeiende, langzame, bewuste bewegingen. Gericht op een diepere ademhaling voor ontspanning maar ook voor een betere concentratie, coördinatie, balans, evenwicht, valpreventie, tevens spierversterkend en versoepelt de gewrichten. Daarnaast zelfmassage technieken en een stukje meditatie.

   

 • 55+ Hatha yoga

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Beweegwijzer organiseert in ontmoetingscentrum de Korenaere yogavoor senioren. De lessen zijn elke maandag van 9.15 tot 10.15 uur, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

   

Stel uw vraag