Activiteiten

Franse middag met Laura Sakko

Zin in een gezellige middag? Op vrijdag 24 januari organiseert Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn een Franse seniorenmiddag met een optreden van Laura Sakko in de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom. De middag is van 14.00 tot 16.30 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

De middag begint met het kort opfrissen van uw kennis over Frankrijk, daarna zingt Laura Sakko prachtige Franse chansons. We sluiten de middag af met een gezellige nazit met een Frans hapje.

Komt u ook gezellig?

Meer informatie en aanmelden

Voor informatie en aanmelden kunt uw mailen naar activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of bellen met 0164-237056. U kunt zich ook bij de Korenaere opgeven.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Datum
 • Tijdstip
  Van 14.00 tot 16.30 uur.

Misschien ook interessant

 • 55+ Hatha yoga

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Beweegwijzer organiseert in ontmoetingscentrum de Korenaere yogavoor senioren. De lessen zijn elke maandag van 9.15 tot 10.15 uur, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

   

 • 55-Plus Stijldans/social dance

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Stijldansen/social dance met andere 55-plussers? Dat kan in Bergen op Zoom onder leiding van docent Gerard Jordans! Er is ruimte voor dansparen met enige danservaring om aan te sluiten bij de stijl-social dansgroepen op de woensdagmiddagen vanaf 2 oktober in de Korenaere.

Stel uw vraag