Activiteiten

Laat gratis uw rollator nakijken 

Dinsdag 5 juli houden de BAS,  WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom en Tante Louise een rollatorspreekuur in het Fort, Bernadettestraat 6 in Bergen op Zoom.

Belangstellenden kunnen - gratis - hun rollator laten nakijken en zo nodig opnieuw laten afstellen. Het rollatorspreekuur vindt plaats van 10.00 - 11.00 uur.

Tijdens eerder gehouden spreekuren is gebleken dat veel rollatorgebruikers last hebben van pijnlijke polsen, schouders of rug. Veel van de rollators waren niet goed afgesteld. Ook moest er vaak gesleuteld worden aan de rollators. Het is belangrijk om een rollator regelmatig na te laten kijken. Vooral slecht werkende remmen en vuil tussen de wielen komen nogal eens voor, waardoor het gebruiksplezier sterk achteruit gaat.

Voor meer informatie over het rollatorspreekuur kan men contact opnemen met Anja Withagen van WijZijn Traversegroep Bergen op Zoom, telefoonnummer 06-57062848 of per e-mail activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum t Fort
 • Datum
 • Kosten
  gratis
 • Tijdstip
  10.00 - 11.00 uur

Misschien ook interessant

 • 55+ Hatha yoga

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Beweegwijzer organiseert in ontmoetingscentrum de Korenaere yoga lessen voor senioren. De lessen zijn elke maandag van 9.15 tot 10.15 uur, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

   

 • Overzicht activiteiten in het Zonneplein

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  U ontmoet er andere mensen, praat wat of doet mee aan één of meerdere van de activiteiten. De organisatie van de soosactiviteiten is in handen van de activiteitencommissie en gastdames/heren zorgen ervoor dat u zich daar op uw gemak voelt en dat het u aan niets ontbreekt. Er moet niets, er mag van alles.

   

 • In ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier in de Rembrandstraat in Bergen op Zoom organiseert Activiteiten & Beweegwijzer, bij voldoende interesse, een computercursus voor zowel beginners als voor mensen met enige computerervaring.

Stel uw vraag