Activiteiten

Liedjes van Toon - NIEUWE DATUM

De voorstelling liedjes van Toon is verzet naar dinsdag 17 november. U dient zich wel opnieuw hiervoor aan te melden.

Maurice Hermans brengt op dinsdag 17 november met een zangeres en pianist een hommage aan zijn vader Toon met het programma ‘Liedjes van Toon’. Dit muzikale event vindt plaats in de zaal van het CKB, Burgemeester Stulemeijerlaan 3 te Bergen op Zoom.

De middag start om 14.30 uur met koffie/thee en een punt Limburgse vlaai. Er zijn dan twee optredens van een uur met een pauze ertussen. We sluiten af met een ‘meet and greet’ en natuurlijk een lekker drankje.

Deze middag is een samenwerking van het Cultuurbedrijf, de Bergse Actieve Senioren en Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn.

Informatie en aanmelden

Voor informatie en opgeven kunt uw contact opnemen met activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of via 0164-237056.

Misschien ook interessant

 • Nordic Walking

  Stayokay

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

 • Overzicht activiteiten in het Zonneplein

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  U ontmoet er andere mensen, praat wat of doet mee aan één of meerdere van de activiteiten. De organisatie van de soosactiviteiten is in handen van de activiteitencommissie en gastdames/heren zorgen ervoor dat u zich daar op uw gemak voelt en dat het u aan niets ontbreekt. Er moet niets, er mag van alles.

   

Stel uw vraag