Activiteiten

Liedjes van Toon

Maurice Hermans brengt op dinsdag 10 maart met een zangeres en pianist een hommage aan zijn vader Toon met het programma ‘Liedjes van Toon’. Dit muzikale event vindt plaats in de zaal van het CKB, Burgemeester Stulemeijerlaan 3 te Bergen op Zoom. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De middag start om 14.30 uur met koffie/thee en een punt Limburgse vlaai. Er zijn dan twee optredens van een uur met een pauze ertussen. We sluiten af met een ‘meet and greet’ en natuurlijk een lekker drankje.

Deze middag is een samenwerking van het Cultuurbedrijf, de Bergse Actieve Senioren en Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn.

Informatie en aanmelden

Voor informatie en opgeven kunt uw contact opnemen met activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of via 0164-237056.

Misschien ook interessant

  • Variétégezelschap ‘Spek en Bonen’

    Ontmoetingscentrum de Korenaere

    Ons gezelschap is bedoeld voor iedereen met gevoel voor toneel, dramatiek, expressie en een gulle lach. We oefenen op verschillende terreinen. Een playback, een kleine dans, een dialoog, gemoedsuitdrukking en meer. We maken samen leuke stukjes of filmpjes die bij allerlei verschillende activiteiten opgevoerd kunnen worden. Dit alles onder deskundige leiding. Om uiteindelijk samen met uw leeftijdgenoten plezier te beleven aan het toneelspel. Wij nodigen u van harte uit.

  • De workshops bloemschikken in de ontmoetingscentra het Fort en het Zonneplein starten binnenkort weer. In t Fort de 2e woensdag van de maand (11 september) en in het Zonneplein de 4e woensdag van de maand (25 september). Beide van 13.30 tot 15.30 uur.

  • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Stel uw vraag