Activiteiten

Liedjes van Toon - NIEUWE DATUM

De voorstelling liedjes van Toon is verzet naar dinsdag 17 november. U dient zich wel opnieuw hiervoor aan te melden.

Maurice Hermans brengt op dinsdag 17 november met een zangeres en pianist een hommage aan zijn vader Toon met het programma ‘Liedjes van Toon’. Dit muzikale event vindt plaats in de zaal van het CKB, Burgemeester Stulemeijerlaan 3 te Bergen op Zoom.

De middag start om 14.30 uur met koffie/thee en een punt Limburgse vlaai. Er zijn dan twee optredens van een uur met een pauze ertussen. We sluiten af met een ‘meet and greet’ en natuurlijk een lekker drankje.

Deze middag is een samenwerking van het Cultuurbedrijf, de Bergse Actieve Senioren en Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn.

Informatie en aanmelden

Voor informatie en opgeven kunt uw contact opnemen met activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of via 0164-237056.

Misschien ook interessant

 • 55-Plus Sportief wandelen

  Lambertijnenhof

  Wilt u uw conditie verbeteren, gezondheidsklachten voorkomen, lichamelijk én geestelijk ontspannen en genieten van de buitenlucht? En heeft u behoefte aan gezelligheid en het uitbreiden van de sociale contacten? Neem dan deel aan 55-Plus Sportief wandelen! Iedere dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur.

   

 • Variétégezelschap ‘Spek en Bonen’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Ons gezelschap is bedoeld voor iedereen met gevoel voor toneel, dramatiek, expressie en een gulle lach. We oefenen op verschillende terreinen. Een playback, een kleine dans, een dialoog, gemoedsuitdrukking en meer. We maken samen leuke stukjes of filmpjes die bij allerlei verschillende activiteiten opgevoerd kunnen worden. Dit alles onder deskundige leiding. Om uiteindelijk samen met uw leeftijdgenoten plezier te beleven aan het toneelspel. Wij nodigen u van harte uit.

 • Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

Stel uw vraag