Activiteiten

Liedjes van Toon - NIEUWE DATUM

De voorstelling liedjes van Toon is verzet naar dinsdag 17 november. U dient zich wel opnieuw hiervoor aan te melden.

Maurice Hermans brengt op dinsdag 17 november met een zangeres en pianist een hommage aan zijn vader Toon met het programma ‘Liedjes van Toon’. Dit muzikale event vindt plaats in de zaal van het CKB, Burgemeester Stulemeijerlaan 3 te Bergen op Zoom.

De middag start om 14.30 uur met koffie/thee en een punt Limburgse vlaai. Er zijn dan twee optredens van een uur met een pauze ertussen. We sluiten af met een ‘meet and greet’ en natuurlijk een lekker drankje.

Deze middag is een samenwerking van het Cultuurbedrijf, de Bergse Actieve Senioren en Activiteiten & Beweegwijzer van WijZijn.

Informatie en aanmelden

Voor informatie en opgeven kunt uw contact opnemen met activiteiten@wijzijntraversegroep.nl of via 0164-237056.

Misschien ook interessant

 • Tai Chi is een een oude bewegingsvorm met zachte, vloeiende, langzame, bewuste bewegingen. Gericht op een diepere ademhaling voor ontspanning maar ook voor een betere concentratie, coördinatie, balans, evenwicht, valpreventie, tevens spierversterkend en versoepelt de gewrichten. Daarnaast zelfmassage technieken en een stukje meditatie.

   

 • Cursus Geheugentraining

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  "Als u ouder wordt, wordt alles slechter. Behalve het vergeten: dat wordt beter." Is deze uitspraak op u van toepassing en heeft u moeite met het herinneren van bepaald zaken? Net zoals we lichamelijk meer beperkingen krijgen, neemt ook het vermogen van ons geheugen geleidelijk af. Op zich een normaal verschijnsel. Maar zeker brengt het verminderen van het geheugen ook lastigheden met zich mee

 • Overzicht activiteiten in het Zonneplein

  Ontmoetingscentrum het Zonneplein

  U ontmoet er andere mensen, praat wat of doet mee aan één of meerdere van de activiteiten. De organisatie van de soosactiviteiten is in handen van de activiteitencommissie en gastdames/heren zorgen ervoor dat u zich daar op uw gemak voelt en dat het u aan niets ontbreekt. Er moet niets, er mag van alles.

   

Stel uw vraag