Activiteiten

Odensehuis in Bergen op Zoom

Het Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies.

Het Odensehuis in Bergen op Zoom heeft elke maandag- en woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur en vrijdagmiddag van 13.30-15.30 uur een inloop voor lotgenotencontact, activiteiten of gewoon een gezellig kopje koffie.

Voor meer informatie kijkt u hier.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  De toegang is gratis. Je betaalt alleen voor de consumpties die je gebruikt.
 • Tijdstip
  Op maandag- en woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur en vrijdagmiddag van 13.30-15.30 uur

Misschien ook interessant

 • Alleenstaand zijn kan veel redenen hebben. U kunt uw partner verloren hebben, gescheiden zijn of single zijn. Voor veel alleenstaanden kan het moeilijk zijn om contacten en daaruit voortvloeiende activiteiten te ondernemen en te onderhouden. Eenzaamheid of ‘het vijfde wiel aan de wagen’ kan hierbij het gevoel zijn.

 • Creatieve workshops

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  In ontmoetingscentrum de Korenaere aan de Korenmarkt in Bergen op Zoom wordt elke 2de donderdag van de maand een creatieve workshop aangeboden. De workshop is van 9.45 tot 11.45 uur. De zaal is om 9.30 uur open.


   

 • Variétégezelschap ‘Spek en Bonen’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Ons gezelschap is bedoeld voor iedereen met gevoel voor toneel, dramatiek, expressie en een gulle lach. We oefenen op verschillende terreinen. Een playback, een kleine dans, een dialoog, gemoedsuitdrukking en meer. We maken samen leuke stukjes of filmpjes die bij allerlei verschillende activiteiten opgevoerd kunnen worden. Dit alles onder deskundige leiding. Om uiteindelijk samen met uw leeftijdgenoten plezier te beleven aan het toneelspel. Wij nodigen u van harte uit.

Stel uw vraag