Activiteiten

Odensehuis in Bergen op Zoom

Het Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies.

Het Odensehuis in Bergen op Zoom heeft elke maandag- en woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur een inloop voor lotgenotencontact, activiteiten of gewoon een gezellig kopje koffie.

Voor meer informatie kijkt u hier.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  De toegang is gratis. Je betaalt alleen voor de consumpties die je gebruikt.
 • Tijdstip
  Op maandag- en woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur

Misschien ook interessant

 • Variétégezelschap ‘Spek en Bonen’

  Ontmoetingscentrum de Korenaere

  Ons gezelschap is bedoeld voor iedereen met gevoel voor toneel, dramatiek, expressie en een gulle lach. We oefenen op verschillende terreinen. Een playback, een kleine dans, een dialoog, gemoedsuitdrukking en meer. We maken samen leuke stukjes of filmpjes die bij allerlei verschillende activiteiten opgevoerd kunnen worden. Dit alles onder deskundige leiding. Om uiteindelijk samen met uw leeftijdgenoten plezier te beleven aan het toneelspel. Wij nodigen u van harte uit.

 • Overzicht activiteiten Wittenhorst

  het Trefpunt in De Wittenhorst

  In ontmoetingscentrum De Wittenhorst kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

   

   

 • Overzicht activiteiten Het Hoofdkwartier

  Ontmoetingscentrum het Hoofdkwartier

  In ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier kunt u aansluiten bij diverse activiteiten. U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken.

Stel uw vraag