Activiteiten

Sociaal café

Kom gezellig langs voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje of een wandeling.

U bent iedere dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur welkom in onze ontmoetingsruimte op de begane grond van de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Drink een kopje koffie, ga met een groepje wandelen, speel een potje rummikub, ontmoet andere scootmobielgebruikers. Kortom, alles is mogelijk. En zonder verplichtingen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, kom gewoon gratis langs. U betaalt alleen voor de genoten consumpties. Een gastvrouw verwelkomt u bij de ingang.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0164 - 237 056 (vraag naar Hans de Rooij of Anja Withagen) of mailen naar activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  Gratis (alleen voor consumpties moet betaald worden)
 • Tijdstip
  van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur

Misschien ook interessant

 • Wordt u een dagje ouder en ervaart u beperkingen op het gebied van bewegen, zoals beweeglijkheid en uithoudingsvermogen? Met Folklore Lijndans kunt u op een plezierige manier met een groep van uw leeftijdgenoten praktisch oefenen. Bij Folklore Lijndans ligt het accent op dansvormen gebaseerd op folklore, in dans en muziek, uit vele landen. Na afloop kunnen we gezamenlijk thee en koffie drinken.

 • Nordic Walking

  Stayokay

  Wandelen met stokken is een complete training die geschikt is voor iedereen. Nordic Walking is eigenlijk wandelen+! U verbetert uw conditie, traint uw benen, billen, buik, rug en armen en u heeft weinig kans op blessures. En u geniet ook nog eens van de buitenlucht, samen met een groep leeftijdsgenoten! Na afloop drinkt u gezamenlijk koffie of thee (op eigen kosten).

 • Spelen is iets wat we eigenlijk nooit moeten verleren. Het ruimt de geest op en geeft plezier. Daarnaast vraagt de huidige inactieve levensstijl van veel mensen over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

Stel uw vraag