Activiteiten

Sociaal café

Kom gezellig langs voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje of een wandeling.

U bent iedere dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur welkom in onze ontmoetingsruimte op de begane grond van de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.

Drink een kopje koffie, ga met een groepje wandelen, speel een potje rummikub, ontmoet andere scootmobielgebruikers. Kortom, alles is mogelijk. En zonder verplichtingen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, kom gewoon gratis langs. U betaalt alleen voor de genoten consumpties. Een gastvrouw verwelkomt u bij de ingang.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0164 - 237 056 (vraag naar Hans de Rooij of Anja Withagen) of mailen naar activiteiten@wijzijntraversegroep.nl.

 • Locatie
  Ontmoetingscentrum de Korenaere
 • Kosten
  Gratis (alleen voor consumpties moet betaald worden)
 • Tijdstip
  van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur

Misschien ook interessant

 • Spelen is iets wat we eigenlijk nooit moeten verleren. Het ruimt de geest op en geeft plezier. Daarnaast vraagt de huidige inactieve levensstijl van veel mensen over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

 • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

Stel uw vraag