Activiteiten

Wandelen met de F!TFabriek

Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

De F!TFabriek heeft twee F!TRoutes ontwikkeld; één die vertrekt en eindigt bij Zwembad de Schelp en één die vertrekt bij medisch centrum de Grebbe en via wijkcentrum De Korenaere wederom eindigt bij het medisch centrum. Tijdens deze wandelroutes kunnen senioren kosteloos meebewegen met de F!TFabriek. 
Tijdens de F!TRoutes zullen er, naast het wandelen, op verschillende plekken oefeningen uitgevoerd worden. Bij deze oefeningen wordt gebruik gemaakt van materiaal uit de omgeving (zoals bankjes en lantaarnpalen). 

Bij elke wandeling zal een medewerker van de F!TFabriek meewandelen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij de receptie van de Korenaere en Fysio BoZ (gevestigd in het medisch centrum) een boekje te vragen en de route zelfstandig te wandelen. De F!TRoutes worden niet in schoolvakanties gewandeld. Voor het wandelen van de route moet u ongeveer één tot anderhalf uur uittrekken. Dit is echter afhankelijk van fysieke gesteldheid. 

Locaties en vertrektijden

-    Route de Schelp start elke donderdag om 09.00 uur bij de ingang. 
-    Route medisch centrum de Grebbe start elke donderdag om 13.00 uur bij de ingang. 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl of via 0164-201205 aanmelden. Dit is niet verplicht, maar geeft de F!TFabriek wel een goede indicatie over aantallen en de te treffen maatregelen m.b.t. COVID-19. 

Senioren die graag fit willen blijven en het fijn vinden om te bewegen met leeftijdsgenoten.

Medewerkers van de F!TFabriek

Misschien ook interessant

  • 55-pluskoor ‘The Sunflowers’

    Ontmoetingscentrum het Zonneplein

    Het 55-pluskoor ‘The Sunflowers’ kan nog altijd dames en heren gebruiken die graag zingen. The Sunflowers staan onder leiding van Ineke de Vries en het koor repeteert iedere woensdagochtend van 10.15 tot 11.30 uur in Ontmoetingscentrum het Zonneplein in Bergen op Zoom.

  • Intensief en ritmisch bewegen om een optimale conditie te behouden; dat is wat we doen tijdens Seniorobics. Want de huidige levensstijl vraagt over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

Stel uw vraag