Activiteiten

Wandelen met de F!TFabriek

Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

De F!TFabriek heeft twee F!TRoutes ontwikkeld; één die vertrekt en eindigt bij Zwembad de Schelp en één die vertrekt bij medisch centrum de Grebbe en via wijkcentrum De Korenaere wederom eindigt bij het medisch centrum. Tijdens deze wandelroutes kunnen senioren kosteloos meebewegen met de F!TFabriek. 
Tijdens de F!TRoutes zullen er, naast het wandelen, op verschillende plekken oefeningen uitgevoerd worden. Bij deze oefeningen wordt gebruik gemaakt van materiaal uit de omgeving (zoals bankjes en lantaarnpalen). 

Bij elke wandeling zal een medewerker van de F!TFabriek meewandelen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij de receptie van de Korenaere en Fysio BoZ (gevestigd in het medisch centrum) een boekje te vragen en de route zelfstandig te wandelen. De F!TRoutes worden niet in schoolvakanties gewandeld. Voor het wandelen van de route moet u ongeveer één tot anderhalf uur uittrekken. Dit is echter afhankelijk van fysieke gesteldheid. 

Locaties en vertrektijden

-    Route de Schelp start elke donderdag om 09.00 uur bij de ingang. 
-    Route medisch centrum de Grebbe start elke donderdag om 13.00 uur bij de ingang. 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl of via 0164-201205 aanmelden. Dit is niet verplicht, maar geeft de F!TFabriek wel een goede indicatie over aantallen en de te treffen maatregelen m.b.t. COVID-19. 

Senioren die graag fit willen blijven en het fijn vinden om te bewegen met leeftijdsgenoten.

Medewerkers van de F!TFabriek

Misschien ook interessant

  • Alleenstaand zijn kan veel redenen hebben. U kunt uw partner verloren hebben, gescheiden zijn of single zijn. Voor veel alleenstaanden kan het moeilijk zijn om contacten en daaruit voortvloeiende activiteiten te ondernemen en te onderhouden. Eenzaamheid of ‘het vijfde wiel aan de wagen’ kan hierbij het gevoel zijn.

  • Buikdans, oorspronkelijk een vruchtbaarheidsdans, is een isolatiedans waarbij je niet alleen je buik, maar ieder deel van je lichaam beweegt. Daarbij ontwikkel je harmonische bewegingen en lichaamsbewustzijn. Iedereen kan buikdansen, onafhankelijk van lichaamsbouw, leeftijd of geslacht.

Stel uw vraag