Activiteiten

Wandelen met de F!TFabriek

Wandelt u mee met de F!TRoute? Een activiteit van de F!TFabriek in de vorm van een wandeling, waarbij u onderweg uitgedaagd wordt met verschillende oefeningen.

De F!TFabriek heeft twee F!TRoutes ontwikkeld; één die vertrekt en eindigt bij Zwembad de Schelp en één die vertrekt bij medisch centrum de Grebbe en via wijkcentrum De Korenaere wederom eindigt bij het medisch centrum. Tijdens deze wandelroutes kunnen senioren kosteloos meebewegen met de F!TFabriek. 
Tijdens de F!TRoutes zullen er, naast het wandelen, op verschillende plekken oefeningen uitgevoerd worden. Bij deze oefeningen wordt gebruik gemaakt van materiaal uit de omgeving (zoals bankjes en lantaarnpalen). 

Bij elke wandeling zal een medewerker van de F!TFabriek meewandelen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij de receptie van de Korenaere en Fysio BoZ (gevestigd in het medisch centrum) een boekje te vragen en de route zelfstandig te wandelen. De F!TRoutes worden niet in schoolvakanties gewandeld. Voor het wandelen van de route moet u ongeveer één tot anderhalf uur uittrekken. Dit is echter afhankelijk van fysieke gesteldheid. 

Locaties en vertrektijden

-    Route de Schelp start elke donderdag om 09.00 uur bij de ingang. 
-    Route medisch centrum de Grebbe start elke donderdag om 13.00 uur bij de ingang. 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich via r.vantiggelen@fitfabriekboz.nl of via 0164-201205 aanmelden. Dit is niet verplicht, maar geeft de F!TFabriek wel een goede indicatie over aantallen en de te treffen maatregelen m.b.t. COVID-19. 

Senioren die graag fit willen blijven en het fijn vinden om te bewegen met leeftijdsgenoten.

Medewerkers van de F!TFabriek

Misschien ook interessant

  • Creatieve workshops

    Ontmoetingscentrum de Korenaere

    In ontmoetingscentrum de Korenaere aan de Korenmarkt in Bergen op Zoom wordt elke 3de vrijdag van de maand een creatieve workshop aangeboden. De workshop is van 9.45 tot 11.45 uur. De zaal is om 9.30 uur open.


     

  • Ouder worden kan problemen en beperkingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld beperkingen op het gebied van bewegen en uithoudingsvermogen. Ook problemen op het gebied van ontspannen komen voor, zoals verminderde slaap en verwerkingsproblemen. Dit hoort bij het leven, maar kan wel uw doen en laten beïnvloeden. Samen kunnen we hieraan werken.

  • Spelen is iets wat we eigenlijk nooit moeten verleren. Het ruimt de geest op en geeft plezier. Daarnaast vraagt de huidige inactieve levensstijl van veel mensen over het algemeen meer aandacht voor wat extra bewegen.

Stel uw vraag