Nieuws

Met de Plusbus van Lepelstraat naar Halsteren

Hoe lastig is het om in Lepelstraat te wonen en geen bakker of supermarkt om de hoek te hebben. Zonder eigen vervoer bent u afhankelijk van anderen die u willen vervoeren naar Halsteren of Steenbergen of wat voor u mee willen nemen uit de winkel. Vanaf woensdag 5 februari 2020 is het mogelijk om met de Plusbus naar Halsteren te gaan om boodschappen te doen.

De bus vertrekt iedere woensdagochtend vanaf buurthuis ’t Weike. Van 9.00 tot 10.00 uur is hier de prikpost en tijdens en aansluitend is er de mogelijkheid om een bakje koffie of thee te drinken (op eigen kosten). Om 10.15 uur kunt u instappen in de bus die u naar Halsteren brengt. U heeft tot 11.30 uur de tijd om op uw gemak te winkelen, daarna brengt de bus u terug naar uw huis. Heeft u veel boodschappen gedaan? Dan zet de chauffeur deze voor u in de gang. 

Vooraf aanmelden

Een retourtje kost 3,60 euro. Eventueel kunt u uw rollator meenemen. Rijdt u mee? Meld u dan op dinsdagochtend (tussen 9.00 en 12.00 uur) telefonisch aan bij de Plusbus op het nummer 06 38 26 72 51 en zeg erbij dat u wilt vertrekken vanaf buurthuis ’t Weike.

Dit is een initiatief van het sociaal team Lepelstraat/Halsteren van WijZijn Bergen op Zoom, Stichting Plusbus Halsteren-Lepelstraat en SKW Lepelstraat. Samen krijgen we meer voor elkaar!

Stel uw vraag