Odensehuis Bergen op Zoom

Het Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Er is ruimte voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten en advies. 

Het Odensehuis biedt een stem aan mensen met dementie en de mantelzorgers. Het is een veilige plek naast hun eigen woonomgeving waar ze zich’ thuis’ kunnen voelen. De Informatievoorziening is bestemd voor een brede groep geïnteresseerden.

Iedereen is welkom

Een bezoek aan het Odensehuis is laagdrempelig. Een indicatie of een diagnose is niet nodig om mee te doen. Je komt wanneer je zin hebt en kunt ook weer gaan wanneer je wilt. Er is geen vast programma. Bezoekers kunnen deelnemen aan de activiteiten die ze leuk vinden. Ook naasten van mensen met dementie zijn van harte welkom. Voor een luisterend oor of gewoon wat ontspanning en onder de mensen zijn.

Kom langs voor een kennismaking

  • Het Odensehuis is gevestigd in ontmoetingscentrum de Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom.
  • Op maandag- en woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur en vrijdagmiddag van 13.30-15.30 uur kun je terecht voor lotgenotencontact, activiteiten of gewoon een gezellig kopje koffie.
  • De toegang is gratis.
  • Je betaalt alleen voor de consumpties die je gebruikt.
  • Het Odensehuis in Bergen op Zoom werkt nauw samen met de casemanagers dementie, het AlzheimercaféDementienetwerk West-Brabant, het mantelzorgsteunpunt en andere organisaties die mensen met dementie ondersteunen.

Meer informatie

Kim Wirtz
odensehuisboz@wijzijntraversegroep.nl  
06-40791334

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten in het Odensehuis in Bergen op Zoom? Volg dan de Facebookpagina.

Stel uw vraag