Je wilt sociale vaardigheden leren

Heb je soms moeite met contacten leggen of vriendjes maken? Vinden andere kinderen je soms raar of vreemd? Je kunt leren om gemakkelijker contact te leggen met de hulp van WijZijn.

Leren contacten te leggen

Heb je wel eens moeite om met leeftijdsgenoten of klasgenoten om te gaan? Vind je het lastig om nieuwe vriendschappen te sluiten of vriendschappen te onderhouden? Soms kun je je hierdoor eenzaam voelen, of onbegrepen zelfs. Maar wees je ervan bewust dat je lang niet de enige bent die moeite heeft met sociale situaties: er zijn veel meer leeftijdsgenoten die het lastig vinden om contact te leggen met anderen.

Training sociale vaardigheden

Wil je leren hoe je gemakkelijk contact legt met anderen? Neem dan deel aan de training sociale vaardigheden van WijZijn! De training is voor kinderen en jongeren in de gemeente Bergen op Zoom en Roosendaal. Je komt in een groep met kinderen of jongeren van je eigen leeftijd. De training bestaat uit ongeveer zeven deelnemers. Na afloop van de training voel je je sterker en zekerder in de omgang met anderen.

Meer informatie?

Bel 0164 - 29 94 91 of mail naar info@wijzijntraversegroep.nl.
 

Stel uw vraag