Prostitutie maatschappelijk werk

Wil je praten over je werk in de prostitutie of loop je rond met een bepaald probleem? Dan ben je bij onze prostitutie maatschappelijk werkers (PMW’ers) aan het goede adres. Wij bieden hulp aan sekswerkers in West-Brabant. We bieden een luisterend oor en denken met je mee over een oplossing.

Prostitutie maatschappelijk werk


Wij zien jouw werk als vak

Iedereen die met seks geld verdient kan bij ons terecht. Het maakt niet uit of je in een club werkt, via internet of op een andere manier. Het maakt niet uit of je man, vrouw of transgender bent. Wij als PMW’ers kunnen je ook helpen als je geen verblijfsvergunning hebt of als je drugs gebruikt. In het bijzonder zijn wij er voor slachtoffers van mensenhandel in West-Brabant. Prostitutie, sekswerk, de ‘bisnis’… veel mensen vinden het een moeilijk onderwerp. Bij ons kun je er vrijuit over praten. Wij zien prostitutie als een vak, zolang je er zelf voor kiest. Het is niet ons doel om je uit de prostitutie te halen.

We ondersteunen iedereen die als sekswerker werkzaam is en tegelijkertijd een probleem wil oplossen. We helpen om de zaken die jij belangrijk vindt op een rijtje te zetten. Dit kan gaan om alle soorten vragen, bijvoorbeeld:

  • Financiën/schulden
  • Omgaan met vooroordelen over je beroep
  • Wet- en regelgeving rondom sekswerk
  • Verblijfsvergunning
  • Ouderschap en opvoeding

Wel stoppen met het werk?

Misschien wil je wel stoppen met het werk in de prostitutie. Wanneer je uit het vak stapt, komen er vaak een hoop (oude) problemen naar boven. Wil je hier hulp bij, dan kun je contact met ons opnemen. Een van onze PMW’ers wordt dan jouw persoonlijk begeleider. Zij biedt jou de hulp die je nodig hebt om te stoppen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je mag ons alles vragen, ook anoniem.

Bel (of WhatsApp) rechtstreeks met een van onze PMW'ers, Ellen 06-36565916 of Margot 06-81952274 of mail naar pmw@wijzijntraversegroep.nl.

Stel uw vraag