Trainingen

Een nieuwe koers in zicht

KOM IN ACTIE!

Als u eraan toe bent om uw leven een nieuwe koers te geven, neem dan het heft in eigen hand. Meldt u aan voor deze nieuwe, uitdagende en leerzame training van WijZijn Traverse Groep. 

U leert door middel van oefeningen en opdrachten om oude gewoonten, die u belemmeren om nieuwe contacten aan te gaan en/of nieuwe activiteiten te ondernemen, in uw leven te herkennen en aan te passen. Zo krijgt u meer zelfvertrouwen. Een fijne manier om u prettiger en minder alleen te voelen. Wij bieden u een vertrouwde en veilige leeromgeving.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De groep zal, bij voldoende deelnemers, starten op de woensdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur te Roosendaal. Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met

Maureen Kalker  06-5706 1185  maureen.kalker@wijzijntraversegroep.nl
of Jacqueline Jongerius  06-4375 8200 of  jacqueline.jongerius@wijzijntraversegroep.nl

 • Beschikbare data

  De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De groep zal, bij voldoende deelnemers, starten op de woensdagmorgen van 09.30 tot 11.00 uur te Roosendaal. 

 • Kosten
  Er zijn geen kosten aan deze training verbonden
 • Tijdstip
  9.30 tot 11.00 uur te Roosendaal

Misschien ook interessant

 • Iedereen voelt zich wel eens onzeker in contacten met mensen, maar soms hebt u er meer last van dan u zou willen. Wilt u meer zelfvertrouwen in uw contact met anderen? Dan is deze assertiviteitstraining iets voor u.

  Er is een training voor volwassenen (vanaf 23 jaar) en een training voor jonge mensen van 17-23 jaar. 

  De training wordt minimaal 1x per jaar gehouden, zowel in Roosendaal als in Bergen op Zoom.

  Informatie en aanmelding: mail naar info@wijzijntraversegroep.nl, of bel naar 0164 - 29 94 91.

   

 • Waarom zeg ik geen ‘nee’ als mijn vrienden vragen om iets te doen wat ik niet wil? Hoe komt het dat ik wordt gepest of anderen niet met mij willen spelen? Vaak weten kinderen die met deze vragen rondlopen niet hoe ze voor zichzelf kunnen opkomen. De SOVA training helpt hen om steviger in hun schoenen staan. Hierdoor kunnen ze beter hun grenzen aangeven en eigen keuzes maken.

 • Heeft u wel eens last van uw rug als u uw naaste helpt met omhoog komen? Wilt u weten hoe u rugklachten kunt voorkomen? Maar weet u niet hoe?

  Dan is de workshop Tillen voor Mantelzorgers van Mantelzorg Bergen op Zoom iets voor u!!!

Stel uw vraag