Trainingen

Tillen voor Mantelzorgers

Heeft u wel eens last van uw rug als u uw naaste helpt met omhoog komen? Wilt u weten hoe u rugklachten kunt voorkomen? Maar weet u niet hoe?

Dan is de workshop Tillen voor Mantelzorgers van Mantelzorg Bergen op Zoom iets voor u!!!

Tillen is belastend voor uw rug, maar ook voor uw schouders, armen en handen.  Maar als u iemand verzorgt, kan het soms voorkomen dat u de ander moet tillen. Bv om hem of haar van het bed naar een stoel te helpen, om te rollen als het bed verschoond moet worden of tijdens het toiletbezoek. Er zijn tiltechnieken die klachten kunnen voorkomen.

Het steunpunt Mantelzorg Bergen op Zoom biedt u in samenwerking met Lianne van Oort, trainer bij TWB, Thuiszorg met Aandacht een workshop aan om deze tiltechnieken te leren. U leert hoe u moet tillen en zo dus klachten in de toekomst kan voorkomen.

 • Beschikbare data

  U kunt zich aanmelden voor deze workshop via info@mantelzorgboz.nl of telefonisch via Vraagwijzer Bergen op Zoom 0164-29 94 91

 • Kosten
  gratis
 • Tijdstip
  13.00 – 15.00 uur

Misschien ook interessant

 • KOM IN ACTIE!

  Als u eraan toe bent om uw leven een nieuwe koers te geven, neem dan het heft in eigen hand. Meldt u aan voor deze nieuwe, uitdagende en leerzame training van WijZijn Traverse Groep. 

 • Iedereen voelt zich wel eens onzeker in contacten met mensen, maar soms hebt u er meer last van dan u zou willen. Wilt u meer zelfvertrouwen in uw contact met anderen? Dan is deze assertiviteitstraining iets voor u.

  Er is een training voor volwassenen (vanaf 23 jaar) en een training voor jonge mensen van 17-23 jaar. 

  De training wordt minimaal 1x per jaar gehouden, zowel in Roosendaal als in Bergen op Zoom.

  Informatie en aanmelding: mail naar info@wijzijntraversegroep.nl, of bel naar 0164 - 29 94 91.

   

Stel uw vraag