Vrijwilligersvacatures

Fijn dat u zich wilt inzetten als vrijwilliger! Want vrijwilligers zijn onmisbaar.

Onze vacatures

Hieronder vindt u openstaande vrijwilligersvacatures. We hebben een heel divers aanbod aan vrijwilligerswerk. Er is plaats voor doeners én denkers. Heeft u een eigen idee? Heeft u deskundigheid, of ervaring, die u graag wilt inzetten? Dan maken wij graag een afspraak. Voor andere vacatures in uw gemeente kunt u terecht op de website van VIP Bergen op Zoom / Steenbergen. Daar vindt u alle vacatures in uw gemeente.

 

Vacatures

2 vacature(s) gevonden

 • Vrijwilligers gezocht die graag een klus of boodschap doen voor een ander!

  Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal

  Gezocht praktische mensen zonder flauwekul

  Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons team Welzijnsdiensten in Bergen op Zoom willen komen versterken. Naast een supergezellig team bieden wij je ieder jaar weer een leuke eindejaarsattentie en een enorm aanbod aan leuke en interessante workshops. Heb jij enkele uren of een dagdeel per week ter beschikking? Vind je het leuk om maaltijden te bezorgen, boodschappen te doen, kleine klusjes op te knappen of te tuinieren? Spreekt het je aan je medemens een helpende hand toe te steken zodat deze zijn of haar zelfstandigheid kan behouden? Neem dan eens contact op met Saskya de Keijzer (06-18263780 of saskya.dekeijzer@wijzijntraversegroep.nl ) voor meer informatie. Samen kunnen we dan eens kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jou past. Één ding is zeker, niet alleen wij, maar zeker onze klanten, zijn geweldig blij met jou!

 • Nieuwe vrijwilligers voor hulp bij administratie in Bergen op Zoom gevraagd.

  Omgeving Bergen op Zoom

  Het Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) Bergen op Zoom zoekt nieuwe vrijwilligers. 

  WijZijn helpt voorkomen dat mensen buiten de boot vallen door kwetsbaarheid op tijd te signaleren. Wij ondersteunen mensen om (weer) zelfredzaam te worden. En we stimuleren mensen om zich in te zetten voor elkaar en voor de gemeenschap. 

  Voor sommige mensen is het op orde houden van de administratie erg lastig. Hierdoor kunnen schulden ontstaan en komen mensen in lastige situaties. Door deze mensen te helpen met budgetbeheer of het uitzoeken van papieren kunt u op een waardevolle manier een bijdrage leveren aan het welzijn van een ander!

  Als vrijwilliger ondersteun je bij een deel van de werkzaamheden die een maatschappelijk werker heeft. Je wordt door hen ingezet om, met klanten samen een overzicht van de schulden te maken , mappen te ordenen of alvast een budgetplan (overzicht van inkomsten en uitgaven) te maken. 

  We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en goed met de maatschappelijk werken kan overleggen en overdragen. 

  Heeft u interesse of wilt u gewoon iets meer weten over de vacature, vul dan onderstaand formulier in. 

   

   

Stel uw vraag