Gratis gastlessen op uw school

De organisatie JOC-info verzorgt gratis gastlessen aan groepen jongeren over thema’s als werk, studie, seksualiteit, (cyber)pesten, sociale media, gamen, vriendschap, alcohol & drugs en meer. Dit doet JOC-info samen met enthousiaste vierdejaarsstudenten Pedagogiek en Social Work. Een gastles is informatief en interactief tegelijk. De gastdocenten gaan met leerlingen in gesprek rondom een thema. Dit doen zij aan de hand van stellingen, informatie en digitale middelen. Een gastles duurt ongeveer een uur. De jongeren worden actief betrokken bij het thema. Hun eigen ervaringen en mening staan centraal.

Jongeren-ontmoetingscentrum (JOC)

Jongeren kunnen ook altijd binnenlopen op het Jongeren-ontmoetingscentrum (JOC), gevestigd aan het Wilhelminaveld 96 in Bergen op Zoom (gebouw T). Daar zijn enthousiaste jongerenwerkers te vinden, die activiteiten voor jongeren organiseren en bij wie jongeren terecht kunnen met vragen of gewoon voor een praatje.

Voor wie

Voor leerlingen vanaf basisschool groep zeven tot en met het voortgezet onderwijs en het mbo.

Waar en wanneer

De gastlessen worden verzorgd op uw school. De data van de gastlessen worden in onderling overleg afgestemd.

Meer informatie of aanmelden

Heeft u belangstelling en wilt u gebruikmaken van deze gratis gastlessen? Neem dan contact op met Britt Koopman. Zij is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 40 78 34 08 en britt.koopman@wijzijntraversegroep.nl.

Stel uw vraag