Boodschappendienst

De boodschappendienst is bedoeld voor mensen die niet goed in staat zijn zelf boodschappen te doen, bijvoorbeeld door een geestelijke of lichamelijke beperking. Deze persoon kan geen gebruikmaken van alternatieven, zoals het laten bezorgen van boodschappen, boodschappen bestellen via internet of boodschappen doen met hulp van familie, buren of kennissen.

Hoe werkt de boodschappen-
dienst?

U komt voor de boodschappendienst in aanmerking als u niet in staat bent om zelfstandig boodschappen te doen als gevolg van bijvoorbeeld een medische aandoeningen of ouderdom en u geen gebruik kunt maken van de hierboven beschreven alternatieven. Aan de boodschappendienst, die geheel uit vrijwilligers bestaat, zijn geen kosten verbonden, tenzij er speciale wensen zijn, dit dan in overleg met de vrijwilliger.

Hoe u zich aanmeldt

Om te kijken of u in aanmerking komt voor de boodschappendienst, kunt u direct contact opnemen met ons. Wij zijn op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend rechtstreeks te bereiken onder de nummers 06-40991832 of 06-18263780. Ook via de mail kunt u ons direct benaderen: boodschappendienst@wijzijntraversegroep.nl.

Indien u inderdaad in aanmerking komt, gaan wij kijken of er op dat moment een vrijwilliger beschikbaar is. Is er een vrijwilliger vrij dan volgt een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden dan verdere afspraken gemaakt over tijden, boodschappenlijstjes en geld. Ook spreken we af of de vrijwilliger de boodschappen alleen doet of samen met u.

Stel uw vraag