Maaltijdendienst

Het is belangrijk om minimaal drie keer per week een warme en voedzame maaltijd te eten. Op een bepaald moment lukt dat misschien niet meer zo goed. U bent ouder, uw gezondheid is verslechterd of u heeft het enorm druk en hierdoor geen tijd voor het bereiden van een warme maaltijd. In al deze gevallen biedt de Maaltijdendienst van WijZijn uitkomst! Wij bieden de inwoners van Bergen op Zoom een groot assortiment van heerlijke koelverse maaltijden: van vegetarische en Chinese gerechten tot pasta’s of de vertrouwde Hollandse kost!

Hoe de Maaltijdendienst werkt

Wekelijks geeft u uw bestelling aan ons door. Op de menulijst kruist u aan wat uw keuze is uit de hoofdgerechten en eventueel uit de soepen. De maaltijden worden op een vaste dag in de week (maandag of dinsdag) bij u thuis bezorgd. U geeft dan uw volgende bestelling aan onze vrijwilliger mee en ontvangt een nieuwe bestellijst om in te vullen dat u tot de week daarop bewaart. U bestelt drie weken vooruit. Als u niets invult wordt er door ons geen maaltijd besteld.

Wijzigingen of afmeldingen kunt u tijdig en alleen telefonisch aan ons doorgeven. Zo kunnen wij rekening houden met uw vakanties of eventuele ziekenhuisopnames. Onze administratie is op maandag, dinsdag en woensdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 9.30 uur. De rechtstreekse telefoonnummers vindt u bovenaan op uw menulijst.

Hoe maakt u de maaltijden klaar?

De koelverse maaltijden kunt u bereiden in de magnetron, de oven of in de pan. Bij aanmelding krijgt u informatie over o.a. adviezen om uw maaltijden voldoende koel te bewaren en op te warmen. Zorgt u er dus voor dat er altijd iemand aanwezig is om de maaltijden bij bezorging meteen in de koelkast te plaatsen bij een temperatuur tussen 2 en 5 ˚C. Ook dient u de bezorgde maaltijden binnen 1 week na levering te nuttigen. Let u hierbij op de datum die op het etiket staat.

Wat kost het?

U bestelt minstens drie hoofdgerechten per week. De tarieven per 1 februari 2021 vindt u hieronder. Deze prijzen zijn inclusief bezorging. De betaling vindt maandelijks via automatische incasso plaats. 

  • hoofdmaaltijd - € 6,50 
  • soep - € 1,55 
  • kleine porties - € 4,50

Waar kunt u zich aanmelden?

U kunt op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn rechtstreeks te bereiken onder de nummers 06 - 40 99 18 32 of 06 - 18 26 37 80. Ook via de e-mail kunt u ons benaderen: maaltijden@wijzijntraversegroep.nl

Stel uw vraag