Maaltijddienst

Het is belangrijk om minimaal drie keer per week een warme en voedzame maaltijd te eten. Op een bepaald moment lukt dat misschien niet meer zo goed. U bent ouder, uw gezondheid is verslechterd of u heeft het enorm druk en hierdoor geen tijd voor het bereiden van een warme maaltijd. In al deze gevallen biedt de Maaltijdendienst van WijZijn uitkomst! Wij bieden de inwoners van Bergen op Zoom een groot assortiment van heerlijke koelverse maaltijden: van vegetarische en Chinese gerechten tot pasta’s of de vertrouwde Hollandse kost!

Hoe gaat de Maaltijdendienst in zijn werk?

Hoe maakt u de maaltijden klaar?

De koelvers maaltijden kunt u bereiden in de magnetron, oven of pan. Bij uw eerste bestelling krijgt u een map met adviezen om uw maaltijden voldoende koel te bewaren en op te warmen. Zorgt u er dus voor dat er altijd iemand aanwezig is om de maaltijden bij bezorging meteen in de koelkast te plaatsen bij een temperatuur tussen de 2 en 5 °C. Ook dient u de bezorgde hoofdgerechten en soepen binnen één week na bezorging te nuttigen. Let u hierbij op de datum die op het etiket staat. 

Wat kost het?

U bestelt minstens drie hoofdgerechten per week. De tarieven voor 2019 vindt u hieronder. De betaling zal via een maandelijkse automatische incasso plaatsvinden. In geval van declaratie van de meerkosten kunt u een specificatie ontvangen. 

  • Hoofdgerecht - € 6,00 inclusief bezorging
  • Bijgerecht - € 1,25 inclusief bezorging
  • Soep - € 1,55 inclusief bezorging
  • Nabezorging - € 2,50 per keer

Wekelijks geeft u uw bestellingen aan ons door. Op de menulijst kruist u aan wat uw keuze uit de soepen en hoofdgerechten is. De maaltijden worden op een vaste dag in de week bij u thuis bezorgd.

U geeft dan uw volgende bestelling aan onze vrijwilliger mee en ontvangt een nieuw formulier om in te vullen dat u tot de week daarop bewaart. U bestelt twee weken vooruit. Als u niets invult, wordt er ook niets door ons besteld. Mocht u met vakantie gaan, het eten op een ander adres willen laten bezorgen of om een andere reden afwezig zijn, dan kunt u altijd tijdig via de telefoon of per e-mail uw wijziging doorgeven. Reeds geleverde maaltijden kunnen logischerwijs niet worden teruggenomen. 

Waar kunt u zich aanmelden?

U kunt op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur een bezoek brengen aan Vraagwijzer Bergen op Zoom, gevestigd aan de Jacob Obrechtlaan 5 in Bergen op Zoom. Daarnaast kunt u ook op bezoek op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur bij De Wittehorst aan het Lindenlaantje 1 in Halsteren. Mocht u minder mobiel zijn, dan kunnen wij ook bij u op huisbezoek komen. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 0164 – 299491 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag